Επιστροφές Χρημάτων

Μετά την παραλαβή των παπουτσιών μπορείτε να ασκήσετε το δικαίωμα σας για υπαναχώρηση. Αυτό γίνεται εντός 14 ημερολογιακών ημερών από την ημερομηνία παραλαβής τους. Στην σπάνια περίπτωση που δεν βρήκατε κάτι άλλο για να το αλλάξετε. Ή κατά την αλλαγή δεν βρήκατε το νούμερο και το χρώμα που επιθυμούσατε, έχετε την δυνατότητα επιστροφής των χρημάτων σας. Η οποία πραγματοποιείται σε διάστημα 10-14 εργάσιμων ημερών από την ημερομηνία επιστροφής του προϊόντος στην έδρα μας. Θα χρειαστεί απλά να διαθέτετε το ΙΒΑΝ του τραπεζικού σας λογαριασμού, (το οποίο θα βρείτε στην πρώτη σελίδα του βιβλιαρίου καταθέσεών σας).

Τονίζουμε ότι σε αυτήν την περίπτωση ότι θα αφαιρεθούν, από το ποσό που θα σας επιστρέψουμε, όλα τα έξοδα αποστολής και επιστροφής.  (Τα οποία εξαρτώνται από την περιοχή στην οποία έχουν σταλεί τα παπούτσια)

Για να ζητήσετε την επιστροφή των χρημάτων σας, τηλεφωνήστε στο 2312315410 από τις 09:00 – 17:00 καθημερινά.

Απαραίτητη προϋπόθεση για την επιστροφή του προϊόντος είναι να βρίσκεται στην αρχική του κατάσταση. Δηλαδή να μην είναι χρησιμοποιημένο ή να φέρει εσωτερικές κι εξωτερικές φθορές (προτείνουμε να δοκιμάζετε το προϊόν πάνω σε κάποιου είδους τάπητα). Ακόμα να βρίσκεται στην αρχική του συσκευασία (μέσα στο κουτί του) μαζί με την απόδειξη αγοράς του.